Over Accordis

Wij helpen zorgorganisaties, zoals ouderenzorg, thuiszorg, gehandicaptenzorg en de GGZ verder met IT. Ons team heeft veel kennis en ervaring op het gebied van elektronische patiëntendossiers (EPD’s), elektronische cliëntendossiers (ECD’s), eHealth en data. Als de IT goed geregeld is, kunnen zorgorganisaties namelijk ook beter voor hun patiënten en cliënten zorgen. Kort samengevat bieden wij 3 soorten diensten:

Consultancy

Accordis is een businesspartner van Nedap en heeft inmiddels rond de 200+ Nedap ONS implementaties gedaan. Vanuit consultancy ondersteunen we klanten/zorginstellingen bij de implementatie en het onderhoud van Nedap Ons.

Data Services

Data Services helpt zorgorganisaties met slimme, eenvoudige en betere informatievoorziening in de zorg. Zodat de zorgorganisatie zich kan richten op de zorg. Met verschillende producten maken we procesinformatie en stuurcijfers beschikbaar voor zorgorganisaties

Academie

Als onderdeel van onze Nedap ONS implementaties geeft Accordis al jarenlang trainingen op locatie. Deze trainingen zijn ondergebracht in de Accordis Academie. Ook biedt Accordis vanuit de Academie E-learning aan voor Nedap ONS en Accordis producten.