Integratie met Nedap

Integratie met Nedap

Nedap Ons is een integrale software-suite voor de zorg. Met Nedap Ons worden de administratieve taken van zorgprofessionals vereenvoudigd waardoor er meer tijd voor zorg overblijft. Controles binnen de Validatiemonitor zijn ontwikkeld op Nedap Ons. Daarnaast beschikken we over een vloeiende integratie tussen beide applicaties zodat eindgebruikers aangezet worden tot de benodigde actie in de Nedap Ons en daarbij goed ondersteund worden.

Microsoft Azure Active Directory

Microsoft Azure Active Directory

Azure AD (Azure Active Directory) is de identiteits- en toegangsbeheerservice van Microsoft op basis van de cloud en biedt een veilige verificatie- en autorisatieoplossing. De Validatiemonitor is volledig geïntegreerd met Azure AD zodat een veilige toegang gerealiseerd kan worden. Het beheer van gebruikers en groepen wordt, zoveel als mogelijk, centraal binnen Azure AD uitgevoerd.

HelloID

HelloID

HelloID is een moderne en veilige cloudbased Identity & Access Management (IAM) oplossing van Tools4Ever. Gebruikers worden in HelloID automatisch geïdentificeerd en geauthentiseerd voor toegang tot de Validatiemonitor. Daarnaast is een integratie mogelijk vanuit het dashboard van HelloID zodat de Validatiemonitor met één klik geopend kan worden.

Demo aanvragen

De impact ervaren van de Validatiemonitor voor uw eigen organisatie? Door middel van een vrijblijvende demo geven we u inzage in het aantal issues binnen uw organisatie, weergegeven per controleregel. Ook maakt u kennis met de functionaliteiten van de Validatiemonitor. Interesse? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.